Over mij

Bij wie kom je eigenlijk terecht?

Ik ben vrouw, partner, moeder, dochter, zus, vriendin, therapeut… en zoveel meer. Ik woon en werk nu zo'n 10 jaar in een prachtige oude door onszelf  gerenoveerde woonboerderij. Tuin en kluswerk pakken we met elkaar aan en doe ik met veel plezier. Een mooie afwisseling naast het werk met mensen. Verder stap ik graag op de fiets of vind je me op de tennisbaan.

Als fysiotherapeut heb ik grondige kennis het functioneren van een menselijk lichaam. Van hoe belasting, spanning, training of  blessures op een lijf  inwerken. Ik raak al tientallen jaren dagelijks mensen aan.
Als psycholoog word ik nog dagelijks geraakt  door  de verhalen van mensen in kleine of grote nood. Als mens heeft mijn werk me gerijpt en gemaakt tot wie ik ben.
Als haptotherapeut kan ik mensen raken, in beweging brengen en helpen worden wie ze willen worden of eigenlijk al zijn.  We gaan samen op zoek naar het vinden van een nieuwe balans tussen denken, voelen en doen, tussen spanning en ontspanning, tussen loslaten en vasthouden.

Lees verder

Mijn werkervaring

Ik ben sinds 1982 werkzaam in de gezondheidszorg. Ik ben begonnen als fysiotherapeut in een groepspraktijk in Den Haag, waarna ik me ging specialiseren in haptotherapie en als NLP-practitioner op een bredere manier naar mensen heb leren kijken. Vanaf 1989 heb ik mijn moederschap gecombineerd met het werken in mijn eigen praktijk in Berkel en Rodenrijs.

Al snel heb ik toen ook de studie psychologie opgepakt, waarin ik later ben afgestudeerd als klinisch- en gezondheidspsycholoog en als sociaal- en organisatiepsycholoog. Dit betekent dat ik individueel/ therapeutische bagage heb, maar ook kennis heb van arbeidsverzuim, reintegratietrajecten,groepsprocessen en organisatieveranderingen. Hier heb ik ook trainingen voor en in gegeven.

Maatschappelijk ben ik actief geweest in besturen van mijn beroepsverenigingen.